دانلود کاتالوگ محصول

کد محصول: JDN-JDAcess-SW-EV

نام محصول: نرم افزار تحت ویندوز سیستم جامع کنترل دسترسی

معرفی محصول: نرم ­افزار جامع کنترل دسترسی از چندین ماژول نرم­ افزاری تشکیل شده که وظیفه بررسی و کنترل و صدور مجوز دسترسی یا عدم دسترسی افراد به اماکن را بر عهده دارند. به عبارت دیگر بر اساس فرامین موجود در سامانه به صورت هوشمندانه مشخص می­کند چه کسانی در چه زمان­هایی اجازه ورود یا خروج به مکان­های تعیین شده را دارند یا ندارند. این محصول بصورت نسخه سازمانی ارائه می­شود: در نسخه سازمانی هیچ محدودیتی در تعداد پرسنل قابل تعریف در نرم ­افزار، تعداد کنترلر قابل تعریف در نرم­ افزار، تعداد کاربر، تعداد دفعات نصب بر روی سرورهای مختلف برای کارفرما نداشته و متناسب­ سازی­های استاندارد بر روی آن رایگان می­باشد.

• مدیریت تردد و دسترسی به صورت هوشمندانه و سیستمی،با حداقل نیاز به نیروی انسانی بهره گیری از گزارش­های متنوع امنیتی و مدیریتی

نرم­ افزار کاملا بومی بوده و متناسب با نیازها و خواسته­ های کشور تهیه شده است. کد سورس آن در اختیار بوده، لذا امکان انجام هرگونه متناسب­ سازی موردنظر مشتری در آن فراهم است. همچنین به لحاظ قیمتی، نسبت به محصولات مشابه خارجی بصرفه تر بوده و مانع از خروج ارز کشور می شود. نیل به خود فایی در زمینه تأمین امنیت سازمان ­ها از دیگر مزیت ­های این محصول بومی می­باشد.

قابل استفاده در همه سازمان­ها و اماکن اعم از دولتی، خصوصی، نظامی، آموزشی، ورزشی و …

گالری تصاویر محصول