پیام نوروزی رئیس سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در سال 1399

بارالها، ترنم سلامت، سعادت و سربلندی یکایک بندگانت را در لحظه یا مقلب القلوب بر زبانمان جاری ساز.

نوروز، ارمغان طبیعت است و یادآور تولدی دوباره. اینک که همراه بهار طبیعت، جان و دل را تازه می کنیم، از خداوند بزرگ مي‌خواهم روزهايی فرخنده  همراه با سلامتی، آرامش و بهروزی در پیش روی یکایک شما بزرگواران باشد.

سال 98 با همه فراز و نشیب ها گذشت. خداوند بزرگ را شاکرم که ما را یاری کرد تا در سایه رحمت و لطف بیکرانش و تلاش بی وقفه و همت یکایک همکاران متعهد، متخصص و مجرب سازمان، به بخش زیادی از اهداف و ماموریتهای مورد نظر دست یابیم. بدون شک به ثمر نشستن پروژه های سازمان هر یک افتخار و یادگاری است از مهندسان و کارکنان توانمند و نشانی از همدلی، همسویی، تخصص و احساس مسئولیت شما عزیزان به همراه دارد.

اکنون باید خود را مهیای سال 99 کنیم، جایی که به نظر می رسد باید تلاشی مضاعف برای تثبیت جایگاه و حرکت رو به رشد خود داشته باشیم. امیدوارم در سال جدید، افزایش بهره وری، تسریع در اتمام پروژه ها، بهره گیری بهینه و صرفه جویی در منابع و سرمایه ها، اتخاذ مناسب ترین روشهای اجرایی، روز آمدی و ارتقای دانش و مهارت را به عنوان امور محوری سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهیم و یقین دارم لازمه دستیابی به این اهداف ، برخورداری از منابع انسانی کارآمد و متعهد است و خوشبختانه با وجود شما که سرمایه های سازمان هستید، امید است در سال جدید در تحقق اهداف و اجرای برنامه های راهبردی شاهد بالندگی و موفقیت روز افزون باشیم.

اینک که به رغم سالهای گذشته و به دلیل شرایط خاص موجود و لزوم حفظ سلامتی یکایک شما بزرگواران، امکان برگزاری مراسم پایان سال فراهم نشد، بدینوسیله ضمن تبريك نوروز ، سالی پر از  تندرستی، آرامش و نیکروزی برای شما همكار گرامی و خانواده محترمتان از درگاه ایزد متعال آرزومندم.

حبیب اله اصغری – نوروز 1399