مشارکت جهاددانشگاهی خواجه نصیر در نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران جهاددانشگاهی با حضور خود در نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران توامندیها خود را در معرض بازدیدکنندگان قرار داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خواجه نصیر نمايشگاه بين المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي ايران به عنوان بزرگترين رخداد صنعتي و تجاري ايران در اين حوزه كه سالانه با حضور جمع كثيري از شركتهاي توانمند داخلي و خارجي در زمينه صنعت نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي برپا مي گردد، فرصت بسيار مغتنمي است تا شركتهاي فعال در اين صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازديد دست اندركاران و متخصصان اين صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضاي بازارها و سمت و سوي رشد اين صنعت، فعاليتها و نوآوري هاي آتي خود را هدايت نمايند.